Coaching companii

Atelier de fericire – pentru companii

Ești dispus să investești o zi pentru fericirea angajaților tăi?

Știm că ai nevoie de ei și ei de tine. Știm că fericirea este cea mai productivă stare, așa că îți propunem să investești o zi pentru fericirea angajaților tăi. Atelierul de fericire pe care îl oferim cuprinde 7 ore de training, plus o pauză de masă de o oră și alte două scurte pauze de 15 minute.

Vom aborda obiectivele de muncă ale angajaților, modul în care se simt și se adaptează la muncă, relațiile colegiale și responsabilitatea de sine și pentru ceilalți, eficientizarea timpului de lucru.

Vom face împreuna teste de autocunoaștere și de dezvoltare personală. Vom aborda subiecte inclusiv precum bolile, care pot afecta capacitatea de muncă, starea de bine și calitatea vieții personale și profesionale.

Ne vom ocupa de managementul stresului și al fricilor și de programările mentale care pot afecta sau diminua performanțele.

Trainer: Livia Bonarov

  • Formator certificat ANC(CNFPA)
  • Life-Coach şi Consilier pentru dezvoltare personală autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi A.N.C.(CNFPA);
  • Licenţiată a Facultăţii de Filosofie, Universitatea Bucuresti – modulul “Istoria filosofiei si filosofia culturii” (2000)
  • Absolventă a Masterului în “Istoria filosofiei si filosofia culturii” – Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucuresti (2001)
  • Formari si certificate ANC : formator, gestiune financiar contabilă si marketing, limba engleză avansat, operator calculator, auditor în domeniul calităţii, analist resurse umane, consilier pentru dezvoltare personală
  • Autoare a concept-blogului „Nu există boli”, redenumit Sat Nam Bhakti, şi a cărţii “La ce eşti dispus să renunţi ca să fii fericit?”;
  • Fondator și Manager la SC Anami Desh SRL

Scrisori de recomandare:

Dan Mihaela, ziarist
Dumitrescu Lacramioara, manager proiect ONG
SOS Satele Copiilor