Un nou tratament pentru cancer foloseste frecventele rezonante pentru a distruge diferite tipuri de celule maligne

In discursul tinut pentru TedX, “Distrugerea cancerului prin frecvente rezonante”, profesorul si directorul de muzica de la Colegiul Skidmore, Anthony Holland, povesteste audientei ca a avut un vis. Acest vis este previziunea unui viitor in care copiii nu vor mai suferi in urma efectelor medicamentelor toxice anticancerigene sau in urma tratamentelor cu radiatii, iar astazi profesorul si echipa sa cred ca au gasit solutia.

Multi poate ca au auzit despre oameni capabili sa sparga paharele cu sunetul vocii lor. Acest lucru uimitor, explica Holland, se datoreaza fenomenului numit frecventa rezonanta. Cand cineva atinge un pahar, el emite o frecventa rezonanta naturala. Pentru a produce spargerea, omul trebuie sa acordeze frecventa rezonanta a paharului cu vibratia vocii sale, mai sus si mai tare, pana cand, in sfarsit, paharul se sparge.

Luand in considerare acest fenomen, Holland si o echipa de cercetatori s-au intrebat daca ar putea induce acelasi efect intr-un microorganism viu sau intr-o celula. S-au intersectat cu munca unui cercetator chinez, Dr. Mae-Wan Ho, bazata pe ipoteza ca o celula vie manifesta aceleasi proprietati precum cristalele lichide. Pornind de la aceeasi ipoteza, Holland si echipa sa si-au pus intrebarea daca n-ar putea sa influenteze o celula trimitandu-i un semnal electric specific, similar tehnologiei LCD.

Dupa ce au cautat in baza de date patentata un aparat care ar putea face asa ceva, au gasit un aparat terapeutic inventat de un medic din New Mexico, Dr. James Bare. Aparatul foloseste o antena de plasma care pulseaza si se opreste alternativ, ceea ce, explica Holland, e important, fiindca un flux constant de electricitate ar produce prea multa caldura si astfel ar distruge celula.

In urmatoarele 15 luni, Holland si echipa sa au cautat frecventa exacta care ar distruge direct un microorganism viu. Numarul magic a aparut, in cele din urma, sub forma a doua impulsuri, unul de frecventa inalta si unul de joasa frecventa. Cel de frecventa inalta trebuie sa fie, in mod exact, de 11 ori mai inalt decat frecventa joasa, ceea ce in muzica se numeste a 11-a armonie. La aceasta a 11-a armonie, microorgnismele incep sa “explodeze”, la fel cum se sparg paharele de cristal.

Dupa ce a facut teste cu prima echipa de cercetatori, pana cand au devenit eficienti in aceasta procedura, Holland a inceput sa lucreze cu o echipa de cercetatori din domeniul cancerului, descoperind ca aceste celule, de tip malign, sunt vulnerabile in special la frecvente cuprinse intre 100.000-300.000 de hertzi.

Ulterior, au trecut la celule afectate de leucemie si au reusit sa le distruga inainte ca acestea sa se poata reproduce. Insa, precum explica Holland in discursul sau, aveau nevoie de rezultate mai bune pentru ca acest tratament sa poata deveni o solutie viabila in cazul pacientilor suferinzi de cancer.

Tehnologia campului electric de impulsuri oscilatorii (OPEF) distruge celulele maligne

In cadrul experimentelor repetate si controlate, frecventele, cunoscute ca tehnologie a campului electric de impulsuri oscilatorii (OPEF), au distrus, in medie, intre 25-40% din celulele cu leucemie, ajungand pana la un procent de 60%, in unele cazuri. Mai mult, interventia chiar a incetinit rata de raspandire a celulelor maligne cu pana la 65%. Rezultatele au fost o dubla revelatie.

Echipa de cercetare a inregistrat succes si atunci cand au atacat celulele maligne ovariene. Recent, au testat tratamentul impotriva unui organism extrem de letal, MRSA, care este rezistent la majoritatea antibioticelor. Mii de oameni mor anual din cauza MRSA, explica Holland, iar medicamentele folosite in mod uzual impotriva acestui agent patogen se stie ca au efecte secundare toxice. Incredibil, dar terapia cu frecvente a eliminat rezistenta la antibiotice, iar cercetatorii au reusit sa introduca o cantitate mica de antibiotic, care a ucis microorganismul.

Holland spera ca, intr-o buna zi, acest tratament sa inlocuiasca tratamentele toxice conventionale, actualmente disponibile pentru pacienti. La finalul discursului sustinut pentru TedX, el descrie viziunea sa despre clinicile care vor trata cancerul in viitor:

“Cred ca viitoarele spitale care vor trata cancerul la copii vor arata diferit. Vor fi locuri in care copiii se vor aduna si-si vor face noi prieteni, probabil nici macar stiind ca sunt bolnavi. Vor desena, vor colora carti si se vor juca, nestiind ca, in tot acest timp, deasupra lor, o plasma frumoasa si albastra emana campuri pulsatorii vindecatoare, distrugandu-le celulele maligne, fara durere, non-toxic, pe rand, celula cu celula. Va multumesc.”

healingPovestea primului cercetator care a reusit sa identifice si sa vindece cancerul

In 1920, Royal Rife a fost primul om care a identificat virusul cancerului uman, folosind cel mai puternic microscop din lume. Dupa ce a identificat si izolat virusul, el a decis sa-l cultive pe carne sarata de porc. La vremea aceea, era o foarte buna metoda de a cultiva un virus. Apoi, Rife a luat cultura si a injectat-o in 400 de soareci, care, precum va imaginati, au dezvoltat rapid cancer in toate cele 400 de cazuri. La urmatorul pas al lui Rife, lucrurile au luat o intorsatura interesanta. El a descoperit ulterior ca o frecventa de energie electromagnetica poate determina celulele maligne sa se diminueze complet atunci cand sunt introduse in acest camp energetic. In urma acestei mari descoperiri, Rife a creat un aparat care putea fi acordat sa emita frecventa care putea distruge cancerul. Astfel, el a reusit, inca de pe atunci, sa trateze cancerul atat la soareci, cat si la oameni, punandu-i in apropierea aparatului.

Pe data de 20 noiembrie 1931, 44 de autoritati medicale, dintre cele mai respectate in lumea intreaga, au organizat un banchet, numit “Sfarsitul tuturor bolilor”, in cinstea lui Royal Rife, pe proprietatea Dr. Milbank Johnson, din Pasadena.

In 1934, aparatul atragea din ce in ce mai multa atentie. Universitatea Southern California a intrunit o comisie medicala speciala de cercetare, care sa studieze atent acest aparat si rezultatele sale. 16 pacienti, bolnavi de cancer in stadiu terminal, au fost adusi de la Spitalul Pasadena County in laboratorul lui Rife, din San Diego, pentru a fi tratati. Comisia era alcatuita din medici si patologi, desemnati sa examineze pacientii, in cazul in care acestia ar mai fi fost in viata dupa 90 de zile. Cele 3 luni de tratament au trecut si comisia a declarat ca 14 din cei 16 pacienti fusesera complet vindecati de cancer. Ceilalti doi pacienti au fost expusi la aparat timp de inca 4 saptamani, dupa ce au fost facute cateva ajustari de frecventa. Ambii au fost vindecati dupa acele 4 saptamani. Uimitoarele rezultate au reprezentat o mare surpriza pentru multe persoane, cata vreme nimeni nu stia la ce sa se astepte de la o metoda de tratament bazata pe frecvente.

Interesant este faptul ca, in anul 1934, chiar in seara in care urma sa aiba loc conferinta de presa in cadrul careia Dr. Milbank Johnson avea sa faca publice rezultatele cercetarilor lui Rife, Johnson a fost otravit in mod letal, iar notitele si hartiile sale s-au “pierdut”. In aceeasi perioada, unei tentative esuate a companiilor farmaceutice de a cumpara aparatul lui Rife i-a urmat o incendiere premeditata, care a distrus laboratoarele cercetatorului. Ca si cand toate acestea n-ar fi fost de ajuns, Dr. Nemes, care avea un duplicat al muncii lui Rife, a fost ucis, in mod misterios, intr-un incendiu, si toate materialele sale despre cercetari au fost distruse. A urmat ca Laboratoarele Burnett, care validasera toata munca de cercetare a lui Rife, sa fie distruse, de asemenea, intr-un incendiu.

Aparatul incepuse sa primeasca atentia presei, prin 1939, si aproape toti distinsii doctori si oameni de stiinta, care cunosteau indeaproape rezultatele sale, au inceput sa nege ca-l cunoscusera vreodata pe Rife sau ca vazusera rezultatele aparatului sau, in urma acestor evenimente. Aceasta completa rasturnare de situatie era cauzata de presiunea companiilor producatoare de medicamente, amenintate de potentialul aparatului. Pare aproape cert ca industria farma sa fi avut legatura cu toate acestea. In ce-l priveste pe Rife, in anul 1971 a murit in urma unei doze “accidentale” letale de Valium si alcool, la spitalul Grossmont.

Aparatele lui Royal Rife exista in zilele noastre si sunt folosite in anumite practici medicale, dar nu sunt aprobate de FDA (Food and Drugs Administration), care le confisca atunci cand le gaseste. Aceste aparate sunt adesea vandute sub numele de “aparate pentru uz veterinar”.

Sursa: www.collective-evolution.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: