Dragii mei, va invit la un eveniment cu un concept original si non-conformist: „Hai sa-ti rezolvi problemele!” Vom discuta liber, spontan, fara nimic pregatit in prealabil. Vom asculta problemele cu care va confruntati si vom cauta impreuna solutii. Ne dorim ca, in primul rand, sa ne bucuram de clipele pe care le vom impartasi impreuna si sper ca fiecare sa plece cu acest dar in suflet.

Evenimentul va avea loc pe data de 4 august 2016, intre orele 16.30-18.30, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” din Braila, Piata Poligon nr.4, la sala Mediateca, de la parter. Workshop-ul va este oferit gratuit si le multumim gazdelor de la biblioteca pentru sprijinul acordat in organizarea si desfasurarea evenimentului.

Speakeri:
Aurelian Zaheu, yoga, religie si filosofie orientala aplicata
Livia Bonarov, dezvoltare personala si filosofie

terentiu

Motto-ul evenimentului este un citat din Terentiu. Acesta a fost vandut ca sclav romanilor, avand astfel sansa de a primi o educatie aleasa de la stapanul sau. Impresionat de inteligenta stralucita a sclavului, stapanul l-a instruit si apoi l-a eliberat. Fostul sclav a primit o noua identitate, numele latin al fostului sau stapan, Terentiu. A inceput sa scrie, pledand pentru echilibru, sinceritate si pentru seninatatea vietii simple. Despre acestea si despre multe altele, vom discuta impreuna la evenimentul „Hai sa-ti rezolvi problemele!”.

Va asteptam cu drag sa impartasim bucuria de a fi aici si acum impreuna.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: