Dragii mei, va invit vineri, 3 iunie, la lansarea si prezentarea cartii mele, „La ce esti dispus sa renunti ca sa fii fericit?„, la Bacau. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 16.00, in sala de conferinte de la parter a Centrului Oxygen, Str.Depoului nr.6. Voi fi acolo pentru voi si impreuna cu voi, sa va povestesc despre carte, sa va raspund la orice intrebari, sa ne cunoastem, sa impartasim clipe frumoase si bucurie, sa va ofer autografe si dedicatii.

coperta carte 2

Va astept cu drag si ii multumesc preotului Liviu Burlacu pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment si pentru dedicarea sa in sprijinul sanatatii si pentru folosul oamenilor. Citez ce obisnuieste dansul sa spuna despre enorma munca depusa: „As face-o oricand gratis. Ma bucur ca am sansa s-o fac.” Asta inseamna pasiune si drag pentru ceea ce faci si pentru ceilalti. Asta inseamna realizare de sine, bucurie de a trai si de a fi de folos prin existenta ta. Le multumesc tuturor celor de la Centrul Oxygen pentru deschidere si disponibilitate, pentru prietenie si pentru faptul ca ma simt acolo ca acasa.

Anunțuri

Comments on: "Prezentare carte Bacau" (5)

 1. Flavius said:

  Buna ziua,

  Cand se reprogrameaza prezentarea de carte la Bacau?!
  Se pare ca vremea a fost un obstacol serios! Mai e posibil sa ajungeti pe aici?

  Apreciază

 2. Bună seara Livia dacă ași fi fost în țară ași fi venit cu plăcere la Bacău. Desigur subiectul cărții m-a făcut curios tocmai prin titlul ales și chiar mă întrebam dacă voi putea găsi cartea in librărie cind voi veni din nou în România . Dacă nu doresc sa te rog sa o trimiți în Germania unde sunt stabilit de peste 20 de ani. Crezi ca ar fi posibil fără sa deranjez prea mult cu rugămintea mea. Dacă există o alternativă mai convenabilă ascult….

  Apreciază

 3. […] Livia Bonarov Dragii mei, va invit vineri, 3 iunie, la lansarea si prezentarea cartii mele, „La ce esti dispus […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: