Intr-o zi, un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. Dupa tunsoare, omul a intrebat cat costa, iar frizerul i-a raspuns: „Nu pot accepta bani de la tine, saptamana asta mi-am propus sa lucrez in folosul comunitatii.” Florarul a fost tare multumit. A doua zi, cand frizerul a mers sa-si deschida atelierul, a gasit la usa lui un biletel pe care scria „Multumesc”, cartea de vizita a florarului si un buchet mare de trandafiri.

Mai tarziu, un politist a venit sa se tunda, iar cand a incercat sa plateasca, frizerul i-a spus: „Nu pot accepta bani de la tine, lucrez in folosul comunitatii saptamana asta.” Politistul a fost incantat. A doua zi, cand frizerul a mers sa-si deschida atelierul, a gasit la usa lui un biletel pe care scria „Multumesc”, cartea de vizita a politistului si o duzina de gogosi.

hands
Apoi, un politician a venit pentru o tunsoare si cand a vrut sa plateasca, frizerul a raspuns din nou: „Nu pot accepta bani de la tine. Saptamana asta lucrez in folosul comunitatii.” Politicianul a fost foarte fericit. In dimineata urmatoare, cand frizerul a mers sa-si deschida atelierul, a gasit o duzina de politicieni aliniati, asteptand o tunsoare gratis. 🙂

Anunțuri

Comments on: "Politica si folosul comunitatii, scurt si amuzant" (1)

  1. […] Livia Bonarov Intr-o zi, un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. Dupa tunsoare, omul a intrebat cat […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: