Oamenii de stiinta au demonstrat ca ADN-ul nostru e inzestrat cu capacitati telepatice. Ei au descoperit ca ADN-ul uman se poate conecta la alte ADN-uri, chiar si de la distanta. Cu alte cuvinte, ADN-ul are abilitatea de a comunica prin telepatie. Acest lucru a fost considerat imposibil de multi experti, dar stiti vorba aia: ceva e considerat imposibil pana cand devine posibil.

Conform testelor publicate de Journal of Physical Chemistry, fasiile intacte de ADN sunt inzestrate cu misterioasa abilitate de a comunica de la distanta, prin telepatie, asta insemnand ca ADN-ul poate identifica anumite similaritati la alte lanturi de ADN, chiar si aflate la distanta, si e capabil sa ia legatura cu ele fara niciun contact fizic. La fel cum se conecteaza oameni cu interese comune, tot asa se pot conecta si minusculii biti ai materialului genetic.

adn

Potrivit autorilor articolului, aparut in ACS Journal, Geoff S.Baldwin, Sergey Leikin, John M.Seddon si Alexi A.Kornyshev si colegii lor: “In mod uimitor, fortele responsabile de recunoasterea secventiala pot ajunge la cel mai apropiat ADN din vecinatate, traversand peste un nanometru de apa, care separa suprafata acestuia.”

In cadrul experimentului, cercetatorii au plasat fasii fosforescente de ADN in apa, in lipsa unor proteine sau a altor materiale care ar fi putut interfera cu experimentul, apoi au observat cum se comporta ADN-ul. Cercetatorii au constatat ca secventele de nucleotide identice aveau de doua ori mai multe sanse sa se interconecteze, decat fasiile de ADN cu secvente diferite.

Acest experiment poate aduce o noua viziune si poate spori acuratetea si eficienta recombinarilor de gene omoloage, proces responsabil de repararea ADN-ului, de evolutie si de diversitate genetica, potrivit oamenilor de stiinta. Urmatorul mare pas ar putea fi controlul telepatiei…

Sursa: http://www.ewao.com

Anunțuri

Comments on: "ADN-ul e inzestrat cu telepatie" (1)

  1. […] Livia Oamenii de stiinta au demonstrat ca ADN-ul nostru e inzestrat cu capacitati telepatice. Ei au […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: