Ne putem schimba destinul?

S.N.Lazarev este un renumit si controversat clarvazator rus, autorul multor carti prin care explica modul in care functionam si interactionam la nivel energetic. Multi ani de zile, Lazarev a tratat oameni prin bioenergie, pana cand s-a imbolnavit el insusi de cancer, continuand sa experimenteze la un nivel si mai profund, prin propriul demers de autovindecare. In urma experientelor sale terapeutice, el a descoperit ca bolile nu se vindecau, ci migrau de la un organ la altul. Acest lucru a fost confirmat si de medicina conventionala. De exemplu, un pacient vindecat de ulcer a revenit, peste doua luni, cu o grava afectiune renala, iar la sase saptamani de la vindecarea acesteia, omul s-a imbolnavit de plamani. Terapeutul rus declara ca a vazut sute de cazuri similare, in practica sa. Astfel, a tras concluzia ca actiunea asupra bolii reprezinta doar actiunea asupra efectului, cauza ramanand neschimbata, continund sa produca efecte. Aceste concluzii l-au determinat pe Lazarev sa studieze textele medicale si filosofice ale Orientului antic si sa devina foarte interesat de spiritualitate si de conceptul de karma.

In seria sa de carti, ”Diagnosticarea Karmei”, clarvazatorul rus spune ca oamenii sanatosi nu-si permit sa tina suparari. Boala poate indeplini diferite functii. Prima este cea de avertizare. A doua este cea de oprire a activitatii care impiedica dezvoltarea omului. A treia este cea de eliminare a mecanismelor care permit raspandirea informatiei negative. Nu trebuie sa uitam ca suntem, cu totii, celulele unui singur organism imens, care se cheama omenire, si care, la randul sau, este o parte a unui sistem unitar, Universul.

Celulele noastre poarta in sine programe de distrugere a organismului, de care noi nu suntem constienti. Organismul reactioneaza in mod corespunzator. Blocarea acestor programe este posibila numai prin aspiratia catre Dumnezeu si printr-o mare iubire. Cel mai mare pacat pe care il poate comite un om in viata e sa ucida iubirea, adica sa ucida in sine iubirea pentru un alt om.

Cum apar programele de autodistrugere? De dinainte de nastere, din copilarie. Copiii nu sunt invatati sa aiba aspiratii spirituale, ci materiale. Sunt canalizati catre energii de joasa vibratie. Lazarev spune ca mama care ii promite copilului sau diferite lucruri materiale, in schimbul unor rezultate la invatatura sau a cuminteniei, face din el un sclav al carui stapan va fi lucrul promis. In acest mod, mama, fara sa vrea, creeaza un program de nimicire a tot ceea ce-i sfant, in favoarea unor avantaje materiale.

Prin fiecare gand si emotie negative, noi influentam atat campul nostru energetic, cat si pe al celorlalti. Echilibrarea emotionala si eliminarea agresivitatii subconstiente sunt facilitate de introducerea in alimentatie a verdeturilor si de consumul lor frecvent. Prin ce sunt periculoase vorbele si gandurile negative? Cand ne gandim la cineva, se creeaza o punte energetica intre noi si cel la care ne gandim. Are loc un schimb de informatie si de energie. De aceea, orice gand negativ reprezinta un atac energetic la adresa altuia, atac care poate aduce prejudicii ambelor parti.

Nu e suficient sa fii bun sau sa nu faci rau nimanui, ne asigura Lazarev. Trebuie sa fii activ de bun, sa actionezi in consecinta. Bunatatea la nivel de gand, emotie si intentie nu este niciodata suficienta. Poruncile biblice reprezinta legile lumii spirituale, spune terapeutul rus. Aceste legi functioneaza si se aplica, indiferent ca ne place sau nu, indiferent ca suntem constienti sau nu, ele actioneaza asupra noastra, la nivel bioenergetic. Iar aceasta actiune este mult mai intensa si mai intens resimtita in zilele noastre. Copiii au acum capacitati bioenergetice de zeci de ori mai mari decat copiii stramosilor nostri, sustine clarvazatorul rus.

”Cum ne putem schimba destinul?”, intreaba Lazarev in cartea ”Primul pas spre viitor – Seria Omul viitorului”. Putem sa ne intoarcem privirea de la sentimentul fatalitatii si al neputintei omenesti, ce poate fi trait in anumite situatii de viata, de tipul bolilor, pierderilor, tradarii, umilintei, nedreptatii sau fricii de toate acestea.

bird fly cage

Ochii care privesc cu speranta ca pot misca un pai, iar miscarea paiului poate schimba structura experientei traite, stralucesc cu incredere, si increderea insasi contine sarea si piperul schimbarii destinului. Radacinile schimbarii sunt in emotie, spune in mod repetat Lazarev. ”Omul, schimbandu-si emotia, in acelasi timp isi schimba si latura sub­cons­tienta. El isi schimba caracterul, desti­nul si tot fluxul evenimentelor urmatoare. El poate schimba destinul si sanatatea copiilor sai, chiar si ale rudelor indepartate. Deci, un sfant poate sa salveze mii de insi. Cu o mica (…) conditie; daca ei sunt pregatiti sa-l urmeze. Sa fii pregatit sa mergi dupa un sfant, asta inseamna sa fii pregatit sa te autorestrictionezi si sa primesti durere. Asta inseamna sa fii pregatit sa sacrifici si sa ierti, asta inseamna promptitudinea de a pune iubirea fata de Creator pe primul loc si sa fii pregatit ca, in numele Lui, sa sacrifici periodic fericirea omeneasca. Iubirea nu trebuie sa invinga numai banii, ea trebuie sa invinga si vointa, si conceptele noastre despre dreptate”, spune Lazarev.

Deci da, ne putem schimba destinul prin iubire. Dar ce fel de iubire, ce inseamna iubirea asta? Recititi cu atentie ce intelege clarvazatorul rus prin iubire. Sa iubesti inseamna sa accepti sa treci prin durere, sa fii pregatit sa te sacrifici si sa ierti, sa renunti la atasamente materiale, la siguranta si la frici, sa renunti la propria dreptate si sa te ridici mai presus de tine insuti.

Doar o astfel de iubire, izvorata din interiorul nostru, care nu-i conditionata in niciun fel de vreun stimul exterior, care se raporteaza doar la divinitate si care transcende sinele, numai si numai aceasta iubire ne poate schimba emotiile negative, iar schimbarea acestor emotii reconfigureaza subconstientul, caracterul, sentimentele, comportamentele, atitudinile si intreg felul nostru de a fi.

Dar cum sa iubesti astfel? Cum sa-l iubesti pe Creator mai mult decat iti iubesti fericirea omeneasca? Cum sa iubesti, cand simti ca tocmai iubirea te-a parasit in toiul celor mai critice evenimente de viata, cum sa atingi iubirea cu sufletul tau gol, cum sa treci bariera atat de grea, de inconfortabila, a raului, cum sa recreezi emotia pozitiva, adica exact acea structura capabila sa-ti schimbe complet destinul? Cum sa creezi emotie pozitiva, cand par sa te atace oamenii, sa te tradeze, cand viata pare sa-ti dea atatea povarnisuri si simti ca ai cazut in prapastia interioara a pierzaniei? Cand pari predestinat sa te scufunzi si cand intamplarile vietii se cern prin ochii tai ca niste instrumente ale raului, parca menite sa te doboare?

Iata cum: sa ai capacitatea de a vedea vointa divina in tot ce ti se intampla in viata (logica divina, la care mintea nu are acces), sa accepti ca-n orice situatie se ascund un dar si o binecuvantare, ca-n orice durere si-n orice pierdere se aude glasul divin al iubirii, care te cheama catre Dumnezeu. Acesta ar fi pasul catre iubire, despre care vorbeste Lazarev. Nu inseamna nicidecum sa ramai inert si posac in fata destinului, nu-i vorba nici despre paranormal, nici despre religie, desi religiile vorbesc despre aceasta iubire. E vorba despre o atitudine care ne ajuta sa ne debarasam de balastul grav si plin de neguri al mintii omenesti, al Eului nostru, incapabil sa cunoasca adevarul, si cu atat mai putin drepta­tea. Prin pacla de fum, prin ceata mintii nu trec sentimentele frumoase.

Din pricina negurii mentale, emotia pozitiva, adica exact starea ce ne poate schimba destinul, ramane ascunsa, ra­mane departe de traire. Raul interior, care creeaza rau in vietile noastre, cedeaza prin ac­ceptare. Raul se vindeca atunci cand il privim cu ochi de copil. Adevarul este ca nu stim prea multe despre noi insine si chiar stim tot atat de putin pe cat stiu copiii. Insa simtirea noastra nu mai e deloc pura, ca a lor.

Uneori, ceva merge grozav, alteori nu mai merge deloc. Iar mintea nu poate ajunge la nicio con­cluzie absoluta, in legatura cu nimic. Tocmai de aceea, sa-i dam toate prezumptiile ei lui Dumnezeu, ne indeamna Lazarev, pentru ca sufletul sa poata straluci, iar iubirea si bucuria de care avem nevoie pentru schimbarea destinului sa se iveasca din noi insine.

Alte manifestari ale iubirii pure, divine, prin care ne putem schimba pe noi insine si ne putem imbunatati viata sunt: sa dai intotdeauna mai mult decat primesti, sa-i fii de folos altui om in mod neconditionat. Cu alte cuvinte, dand energie, primesti energie. Iar energia inseamna iubire, stare de bine, emotie pozitiva, ceea ce, spune Lazarev, nu schimba doar destinele noastre, ci si pe ale copiilor nostri. Astfel, boala poate deveni sanatate, raul poate deveni bine, lipsurile pot deveni abundenta. Dar, mai presus de toate, in acest fel sufletul nostru isi aminteste si isi recupereaza starea sa naturala de iubire. Iar asta conteaza cel mai mult, atat pentru noi, cat si pentru ceilalti.

Copyright Logo Livia Bonarov 2016

Preluare continut de pe acest site.
Se pot prelua doua paragrafe din continutul unui articol, cu indicarea link-ului sursei unde poate fi citita continuarea.

Surse:

jurnalul.ro

autoeducare.ro

Anunțuri

Comments on: "Ne putem schimba destinul?" (1)

  1. […] Livia S.N.Lazarev este un renumit si controversat clarvazator rus, autorul multor carti prin care explica […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: