Shane Ellison detine un master in chimie organica, e un om de stiinta si un cercetator premiat pentru studiile sale in biochimie si fiziologie. Meritele sale au fost recunoscute de prestigioasa institutie Howard Hughes Medical Institute Research. Chimistul a lucrat pentru companiile Array BioPharma si Eli Lilly si dezvaluie ce se afla in spatele cortinei industriei farma, cum se fabrica medicamentele prescrise de medici si faptul ca aceasta industrie este perfect constienta ca medicamentele pe care le produce nu vindeca.

industria farma

Chimistul si cercetatorul Shane Ellison critica pe sleau inclusiv abuzul vaccinurilor. In calitate de avocat al medicinei naturiste, el a fost citat de publicatiile USA Today, Shape, Woman’s World, Woman’s Health, a fost invitat sa vorbeasca publicului de catre mari corporatii, precum, BP, si a aparut la televiziunile Fox si NBC.

Omul de stiinta declara ca, la interviurile de angajare, companiile farmaceutice nu ezitau sa ii spuna ca produc medicamente pentru a trata simptomele, nu pentru a vindeca. „Sunt chimist. Imi place abordarea stiintifica. Atunci cand am lucrat in industria farmaceutica, acolo m-am izbit de respingerea totala a stiintei. In aceste companii farmaceutice, la interviurile de angajare nu ezitau sa spuna urmatoarele: “Tineti minte ca noi dezvoltam medicamente pentru a inlatura simptome. Noi nu tratam”.

”Deci este un model de business care permite sa le oferi oamenilor medicamente toata viata. Ce este de facut cand se termina simptomele? Urmatorul nivel de publicitate a medicamentelor: a inventa maladii.” In lipsa simptomelor, inventezi boli, spune cercetatorul. Fiindca in lipsa simptomelor, nu exista pacienti.

„Daca nu exista simptome, atunci se termina clientela pentru vanzari si ramane doar sa se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice, puteti inventa permanent maladii. Sunt doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Doua cuvinte: Dovediti asta. Si daca medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi in noua cazuri din zece, nu administrati medicamentul. Astfel i se ofera pacientului puterea de a lua o decizie.”

Ellison povesteste ca se intreba cum este posibil sa vanda companiile farmaceutice medicamente care in laborator se dovedesc a fi mortale, ineficiente sau care provoaca aceleasi efecte pe care ar trebui sa le trateze. Prin propria experienta, Shane a aflat raspunsul: companiile farmaceutice au cele mai bune departamente de marketing din lume: platesc experti (doctori, profesori, psihiatri) care sa depuna marturie ca studiul a avut rezultate pozitive. Astfel, industria farma cumpara efectiv stiinta.

”Fiind chimist, eram surprins. Se fabrica medicamente capabile sa ucida, acest lucru se depisteaza in toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocand aceleasi efecte pentru care ele sunt concepute. Cum reusesc sa le vanda companiile farmaceutice? Cum le vand? Companiile farmaceutice au departamente de marketing, gigantii farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur si simplu, geniale. Trebuie doar sa platiti profesionistii, medicii, savantii, psihiatrii, pentru rapoarte care arata ca studiul a avut rezultate pozitive. Le platiti, cumparati stiinta. Cel putin 125.000 de persoane mor in fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici. Ai crede ca ar trebui sa se aloce mai multi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalitatii, dar nu: companiile farmaceutice continua sa faca marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Hipnotizeaza oamenii. Ii hipnotizati si ii obisnuiti cu medicamente, ii trimiteti la psihiatri, incat oamenii sa inghita in liniste Cymbalta sau Prozac sau orice altceva li se prescrie, indiferent de numele preparatului. E o industrie de miliarde de dolari, care imbolnaveste o multime de oameni si prospera astfel.”

In concluzie: „Se pare ca toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populatia”.

In ultimii ani, Shane Ellison a parasit industria farma si a continuat pe cont propriu. A integrat in laboratorul sau cele mai recente descoperiri din chimie si biologie, pentru a crea produse naturale, cu rezultate concrete, pozitive. Si-a impartasit pasiunea pentru medicina si pentru un trai sanatos in cartea ”Over the counter natural cures”, prin care invata oamenii cum sa renunte la medicamente ca sa poata adopta un stil de viata mai sanatos si mai activ.

Shane Ellison este casatorit si are patru copii. In timpul liber, ii place sa faca snowboard, sa piloteze aparate de zbor, ii place sa fabrice sapun natural si sa practice Jiu-Jitsu.

shane ellison

Foto: thepeopleschemist.com

Surse articol:

http://adevarul.ro/sanatate/medicina/declaratie-zguduitoare-unui-expert-medicamentele-fabricate-reduce-populatia-8_5329b71e0d133766a80b8647/index.html

http://www.financiarul.ro/2014/03/19/chimistul-shane-ellison-relateaza-adevarul-despre-fabricarea-medicamentelor/

http://www.realitatea.net/dezvaluiri-socante-facute-de-un-chimist-medicamentele-sunt-fabricate-pentru-a-reduce-populatia_1402259.html

https://thepeopleschemist.com/about/

Copyright Logo Livia Bonarov

Preluare continut de pe acest site.
Se pot prelua doua paragrafe din continutul unui articol, cu indicarea link-ului sursei unde poate fi citita continuarea.

Reclame

Comments on: "Un chimist dezvaluie secretele industriei farma" (1)

  1. victor spinu said:

    sint medic, tratez ceva foarte concret , cu mijloace foarte concrete cu care s-au salvat zeci de milioane de vieti . nu cred in teorii conspirationiste si nici in asa zise decizii informate ale pacientilor cind si pentru noi unele lucruri sint dificil de apreciat dupa o viata in domeniu! ce simplu este : medicamentele omoara si vaccinurile sint inutile!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: