Sfanta sex-simbol

Cuvioasa Epiteta este o sfanta sex-simbol. N-ati auzit de ea? Oamenii ii pupa icoana si spun ca e o minune dumnezeiasca. Fiindca varsa lacrimi reale, care par lacrimi sfinte, din mir.

Romanii au facut un experiment social interesant. Au creat o icoana care varsa lacrimi. Iar sfanta din icoana respectiva, pe care au numit-o Epiteta, este nimeni alta decat actrita Angelina Jolie. Pe care eu o numesc sfantul sex simbol al industriei farma. Fiindca a devenit un model, laudat si ridicat pe un piedestal de medicina, pe care medicii ne indeamna sa-l urmam. E considerata un model de curaj pentru ca si-a ciopartit in mod preventiv trupul, ca sa preintampine cancerul, desi era sanatoasa.

Am constatat cu stupoare, de-a lungul vremii, ca oamenii sunt in stare sa mearga pana intr-acolo incat sa si moara din dorinta de a fi sanatosi. Sau de a se ”repara”. Sau din dorinta de a trai. De a trai irosindu-si viata… ”Toate au o explicatie, in mintea oamenilor.”

sexy-red-lips

Falsa spiritualitate se vinde pe bani multi. Ce n-ar da oamenii ca sa castige o minune, un loc in Rai, o zi in plus, in care sa bea, sa manance si sa se ingrijoreze pentru ziua care (nu) va urma? Ce n-ar da ca sa castige ceva? Ceva ce e deja al lor si le apartine de drept, numai ca nu trebuie cautat in exterior, ci in interior. E rasu’-plansu’. E ca si cum o tanara gimnasta, care o are ca model pe Nadia Comaneci, ar cauta sa cumpere sau sa obtina de undeva abilitatile Nadiei. E amuzant sa crezi ca poti trisa la capitolul spiritualitate sau ca-l poti trage pe sfoara pe Dumnezeu, daca n-ai alta treaba decat sa incerci sa-ti reduci la tacere sau sa-ti minti constiinta.

Sa nu confundam spiritualitatea cu credulitatea sau cu efectul placebo. Se recomanda a ne urma inima, dar luandu-ne si mintea cu noi. Altfel, unde nu-i cap, ajungi sa te inchini la Angelina Jolie.

Anunțuri

Comments on: "Sfanta sex-simbol" (1)

  1. […] Livia Cuvioasa Epiteta este o sfanta sex-simbol. N-ati auzit de ea? Oamenii ii pupa icoana si spun ca e o […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: