Misterul celor sase medici naturopati decedati in aceeasi luna

Doctorul anti-vaccin și încă cinci medici asociați cu cercetările sale au murit. În aceeași lună. Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.

Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Administrației americane a Medicamentelor și Alimentelor (FDA) au făcut-o la biroul său.

Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează site-ul Daily Mail.

Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinul care provoacă autism. Teorie, care, desigur, a fost desființată de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor.

Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci în crimă. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.

Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.

jeff bradstreet

Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.

În luna iunie un val de morţi suspecte (cinci la număr) a lovit două state americane învecinate, Florida şi Georgia, vizând exclusiv medicii naturopaţi. Dincolo de speculaţiile nenumărate din mediul online şi de glumele negre ale presei independente, care a concluzionat că, la momentul actual, profesia respectivă prezintă cel mai înalt grad de periculozitate în SUA, cel mai proeminent dintre aceste cazuri şi ramificaţiile sale ridică reale semne de întrebare.

11348217_874711619288020_699421282_n

Dr. Jeff Bradstreet practica terapiile alternative pentru autism, el însuşi fiind tatăl a doi băieţi diagnosticaţi cu autism. Moartea sa a survenit la scurt timp după ce FDA, Autoritatea Americană pentru Alimente şi Medicamente, făcuse o percheziţie la sediul centrului său de wellness, unde s-a căutat substanţa care se numeşte Gc-MAF – Factor de Activare Macrofagică derivat din proteina Gc, despre care se spunea în mandatul judecătoresc că reprezintă un produs greşit prezentat („misbranded”) din punct de vedere al legii federale americane.

Proteina Gc este un component care se produce de obicei în organism şi, combinată cu vitamina D3, devine un factor major de activare a imunităţii, respectiv a celulelor macrofage, care „înghit” literalmente tot ceea ce atacă organismul: viruşi, bacterii, celule canceroase. 

Într-un interviu radiofonic citat de website-ul NaturalNews.com, dr. Ted Broer, un expert internaţional în sănătate şi nutriţie din statul american Florida, a sugerat că cercetările făcute de dr. Bradstreet îl puneau pe acesta în mare primejdie. De asemenea, se pare că cei cinci doctori naturopaţi decedaţi în zonă recent erau cumva „interconectaţi” prin interesul faţă de cercetările realizate de dr. Bradstreet şi de un al şaselea medic, dr. Nicholas Gonzalez, care trata cu succes cancerul la New York printr-o terapie alternativă cu enzime – decedat şi el în data de 23 iulie, aparent de infarct. În interviul radiofonic citat, dr. Broer spunea despre GcMAF că este „probabil cel mai eficient lucru din sistemul imunitar care poate ucide celulele canceroase”. 

O enzimă, duşmanul necunoscut al imunităţii

Ceea ce descoperise dr. Bradstreet şi alţi câţiva colegi este că activarea acestui compus în sistemul imunitar era compromisă de enzima cu numele de alfa-N-acetilgalactozaminidază, pe scurt, Nagalază (eng. nagalase), produsă de obicei în mici cantităţi în intestin şi care serveşte la descompunerea unui anumit tip de glicoproteine din alimente. Când această enzimă este secretată în exces de celulele canceroase şi de cele infectate cu viruşi, ea împiedică combinarea proteinei Gc cu vitamina D3, ceea ce stopează producerea de GcMAF, care are loc doar cu ajutorul respectivei vitamine. Rezultatul este că celulele macrofage nu se mai activează, deci nu apare răspunsul imunitar adecvat la boală.

Dr. Tim Smith, în cartea sa, The GcMAF Book, explică precizia uluitoare cu care nagalaza atacă proteina Gc şi adaugă că, atunci când macrofagele nu sunt activate, nici ceilalţi „soldaţi” ai sistemului imunitar nu devin activi. O singură moleculă de nagalază poate distruge nenumărate proteine precursoare ale GcMAF şi nu există nimic care să poată combate acţiunea acesteia, spune medicul.

Un tratament ieftin şi eficient pentru cancer şi boli autoimune

Totuşi, nagalaza, chiar dacă împiedică formarea de GcMAF în corp, ea nu poate împiedica acţiunea imunostimulatoare a acestui compus dacă el este injectat direct pacientului. Descoperirea datează din 2009, când biochimistul şi microbiologul american de origine japoneză Nobutu Yamamoto şi colaboratorii au publicat în Journal of Medical Virology un studiu în care afirmă: „Administrarea săptămânală de 100 ng GcMAF pacienţilor cu adenocarcinom metastatic (cancer metastatic de sân şi de prostată) şi pacienţilor cu cancer colorectal metastatic distruge tumorile în 16–25 săptămâni, respectiv în 32–50 săptămâni. Cu aceeaşi procedură terapeutică, într-un studiu preliminar pe pacienţi infectaţi cu HIV, atât virionii liberi, cât şi celulele infectate cu HIV au fost distruse în 10–18 săptămâni”.

Un beneficiu suplimentar al unei astfel de metode de tratament ar fi că prezenţa cancerului din organism se poate detecta într-un stadiu foarte incipient, doar văzând dacă la analize apare un nivel prea mare de nagalază în organism. Desigur, în acest stadiu, oncologii nu ar putea indica prin mijloace imagistice unde s-a stabilit focarul cancerului, dar aceasta nici nu ar mai fi necesar, din moment ce simpla administrare de GcMAF ar remedia problema înainte de formarea vizibilă a tumorii.

Astfel, prin screeninguri periodice ale nivelului de nagalază s-ar putea preveni în mod relativ ieftin cancerul, o boală letală şi extrem de costisitoare, şi s-ar putea trata boli autoimune în prezent incurabile precum SIDA sau lupusul eritematos. Boli ca Parkinson, Alzheimer, artrita reumatoidă ar putea fi adăugate la această listă.

Epidemia de autism şi un efect mai puţin explorat al vaccinurilor

La centrul său de wellness, dr. Bradstreet, naturopatul găsit împuşcat în piept, taxa cu 50 de dolari o injecţie cu GcMAF. Inspirat de studiile lui Yamamoto, el lucra la tratarea autismului prin această metodă. Împreună cu un grup de cercetători europeni, el a obţinut din practica clinică statistici care arătau că, din peste 2.000 de copii autişti trataţi cu GcMAF, 15% erau complet recuperaţi, iar alţi 70% prezentau diverse nivele de îmbunătăţire a simptomelor.

Observând creşterea cu 23% a cazurilor de autism în numai doi ani, între 2006 şi 2008, dr. Bradstreet şi colaboratorii spuneau că proporţiile acestei afecţiuni au devenit epidemice. Autismul apare în primii trei ani de viaţă, iar copiii autişti prezintă niveluri ridicate ale infamei enzime denumite nagalază, deşi această particulă nu se găseşte şi în organismul nou-născuţilor. Aceasta l-a îndemnat pe dr. Bradstreet să creadă că ea este introdusă în organism prin procedurile de imunizare, adică prin vaccinuri, care de obicei conţin tulpini virale. Editorul website-ului NaturalNews.com crede că şi ceilalţi medici dispăruţi i-ar fi împărtăşit opinia.

Problema este că, de curând, toate studiile făcute de dr. N. Yamamoto şi colaboratorii săi au fost retrase din revistele de specialitate în care fuseseră publicate. Aceasta înseamnă discreditarea respectivelor cercetări din diverse motive.

Compania europeană care produce GcMAF are probleme cu autorităţile

Între timp, nici partenerii de cercetare din Europa ai dr. Bradstreet nu o duc prea bine. Compania Immuno Biotech s-a trezit anul trecut cu conturile blocate la entitatea operaţională din Guernsey (un ţinut insular din Canalul Mânecii, care depinde de Coroana Britanică, dar nu face parte din UE) şi anul acesta cu un raid din partea oficialilor britanici din sănătatea publică la sediul lor  din Cambridgeshire, Marea Britanie. Autorităţile de sănătate publică britanice au declarat că GcMAF nu ar avea licenţă ca tratament, nu i s-ar fi dovedit eficacitatea şi ar fi contaminat, deoarece la fabricarea acestuia s-ar folosi un derivat al plasmei umane etichetat cu următoarele cuvinte: „A nu fi administrat oamenilor şi a nu fi folosit pentru producerea niciunui medicament”.

Pacienţii care achiziţionaseră tratamentul cu GcMAF de la această companie au fost insistent îndemnaţi de oficiali să ia legătura cu medicul de familie şi să continue cu tratamentul prescris de acesta.

David Noakes, fondatorul şi directorul executiv al Immuno Biotech Ltd, a declarat despre GcMAF că este absolut sigur şi eficient, deoarece compania face 9 teste de sterilitate pe toate produsele sale, folosind chiar laboratoarele guvernamentale în acest scop. El a amintit că şi în Olanda au avut necazuri similare, dar, după testare, autorităţile au confirmat sterilitatea perfectă a produselor lor, care au fost deja folosite de peste 9.000 de clienţi. Câteva mărturii ale acestora se găsesc aici.

Noakes a spus depsre GcMAF: „Este o proteină umană fabricată în mod natural în organismul oamenilor sănătoşi. Are efect doar în 50 de boli şi la circa 60% din populaţie, un rezultat mult mai bun decât în cazul medicamentelor farmaceutice, despre care nu trebuie să uităm că sunt pe locul patru în topul cauzelor de mortalitate” (după cum o recunoaşte chiar FDA, Administraţia Americană pentru Alimente şi Medicamente pe website-ul său).

Despre autorităţile britanice din domeniul sănătăţii, directorul Immuno Biotech a mai afirmat: „Nu au aprobat niciodată un medicament care să nu aibă efecte secundare. Aşa că al nostru ar fi o premieră. Ei blochează accesul publicului la ştiinţa modernă şi protejează vechile monopoluri de miliarde de dolari ale companiilor farmaceutice, care îi finanţează. Sute şi mii de vieţi ar fi  salvate dacă ei nu ar exista. Agenţia Britanică de Reglementare pentru Medicamente şi Produse de Sănătate (MHRA) reprezintă puterea şi controlul absolute. Nici măcar nu le permit oamenilor să primească câteva miliardimi de gram de GcMAF, care este de fapt propria noastră proteină, fabricată chiar de corpul nostru. Practic, ei vor să pună licenţă nu pe un medicament, ci pe o parte a corpului uman”.

Într-adevăr, sistemul de licenţe este cel care face accesul la medicamente şi îngrijiri medicale mult mai greu şi mai scump, din moment ce patentele puse pe anumite substanţe şi metode de tratament permit crearea de monopoluri, ceea ce menţine preţurile sus. De exemplu, în tot acest timp, se lucrează la patentarea unor imunoterapii contra cancerului, care costă de ordinul sutelor de mii de euro, în comparaţie cu terapia cu GcMAF, ale cărei costuri sunt de ordinul sutelor de euro.

Sursa: http://www.activenews.ro

4 gânduri despre „Misterul celor sase medici naturopati decedati in aceeasi luna

  1. Nu exsista o epidemie de autism. Autistii au fost intotdeauna numerosi, evident insa ca inainte de internet si o media accesibila nu se cunosteau nu numai cati bolnavi cu Asperger sunt, dar nici macar cati loviti de arteroscleroza, scleroza in placi, reumatism si multe alte afectiuni. In schimb, sunt nenumarate consemnari a numarului mare de morti provocat de epidemii. Adevarat ca industri farmaceutica profita din plin de pe urma multiplelor medicamente de care omul neinformat crede ca are nevoie, dar asta nu inseamna ca TOTUL este la latitudinea companiilor farmaceutice. Interpretarea holistica este cea mai corecta, dar epidemiile nu pot fi evitate prin tratamente naturiste extinse la nivel de mase. Cat depre acei medici, desigur ca exista mult mai multe prsoane care mor zilnic din diverse cauze, incluziv medici alopati. E cazul sa pastram o anumita distanta in ceea ce priveste cam tot ceea ce apare in media si mai ales Internet si sa cercetam bine inainte de a ne face o parere. Nu sunt , insa, de acord cu injectarea multor vaccine deodata la varste extrem de fragede, desi pericolul lipsei de imunitate exista. E bine de stiut si revenirea unor boli transmisibile ca urmare a miscarii anti vaccin.

    Apreciază

  2. „Misterul celor sase medici naturopati decedati in aceeasi luna” este titlul articolului preluat de pe siteul activenews? L-am cautat la sursa si am gasit ca
    „Nu există rezultate pentru expresia căutată.” Sa-l fi sters deja?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.