Ieri, guvernatorul Jerry Brown a decis vaccinarea obligatorie a copiilor din California si a aprobat proiectul de lege, inaintat de deputatii californieni, prin care se stipuleaza limitarea scutirilor de vaccinare pe motive religioase sau din convingeri personale. Din nou, politica din SUA limiteaza si abuzeaza liberul arbitru al cetatenilor, desi America se lauda ca ar fi taramul libertatii, al tuturor posibilitatilor si al viselor implinite.

“O zi trista pentru California”, comenteaza Colleen Conway Johnson, din Ontario. Din ce in ce mai multi parinti alegeau, in ultima vreme, sa nu-si vaccineze copiii.

mercuryvaccineNoua lege a fost, mai intai, adoptata de Senat, atat cu sprijinul republicanilor, cat si al democratilor, si apoi ratificata marti, pe 30 iunie, de guvernatorul Jerry Brown. Conform acestei legi, devine obligatorie “imunizarea” copiilor dinainte de intrarea acestora in sistemul de invatamant.

Motivul adoptarii acestei legi a fost epidemia de rujeola, care se spune ca s-a declansat anul trecut, in decembrie, in parcul Disneyland. Mass-media a anuntat ca atunci s-au inregistrat 130 de cazuri in California si un total de 159 de cazuri, ulterior, intre lunile ianuarie si aprilie, in 18 state americane.

Eu nu inteleg un lucru. Mass-media, pe baza informatiilor provenite din zona stiintifico-medicala, declara ca rujeola trebuia sa dispara cu multi ani in urma, datorita campaniilor de vaccinare. OK, dar mi se pare tare curios, totusi, ca nu se specifica nicaieri faptul ca absolut toti cei inregistrati, in astfel de statistici, ca bolnavi ce au contactat rujeola, ar fi fost nevaccinati! Fiindca, logic, asta mi se pare cel mai important aspect. Macar sa fi anuntat ca peste 50% sau 75% sau 99% dintre oamenii care au contactat rujeola erau nevaccinati! Nu vi se pare logic? Oricum, numarul imbolnavitilor, raportat la populatia celor 18 state americane, care se spune ca au fost “virusate”, scuzati-ma, dar mi se pare foarte mic si irelevant.

Daca numarul asta mic de oameni mai si include, ceea ce-i destul de evident, persoane care fusesera “imunizate”, adica vaccinate impotriva rujeolei, avem o problema de logica, de dezinformare mediatica, ba chiar de bun simt, daca vreti. Daca doar 159 de oameni au contactat rujeola in decurs de 4 luni, in 18 state americane, iar unele dintre aceste persoane erau deja vaccinate, asta vi se pare un motiv logic si solid de introducere fortata a vaccinurilor obligatorii? Faptul ca s-au imbolnavit niste oameni vaccinati? Serios? Pai, eu as zice ca tocmai asta ar trebui sa ii puna pe oamenii de stiinta, pe medici si pe politicieni pe ganduri, referitor la eficienta vaccinurilor, nu?

mercuryJim Carrey a luat atitudine la aceasta decizie politica pe Twitter, unde este urmarit de 14 milioane de oameni. Actorul considera ca exista o legatura intre vaccinuri si autism. El l-a numit pe guvernatorul Jerry Brown “fascist corporatist” pentru semnarea uneia dintre cele mai stricte legi de „imunizare” din SUA.

Actorul militeaza impotriva toxinelor din vaccinuri inca de pe vremea relatiei sale cu actrita si modelul JennyMcCarthy, care era convinsa ca fiul sau suferea de autism din cauza vaccinurilor. Revoltat, Jim Carrey a scris mai multe mesaje pe Twitter:

“Guvernatorul Californiei spune DA otravirii si mai multor copii, cu mercur si aluminiu, prin vaccinurile obligatorii. Fascistul acesta corporatist trebuie oprit.”

“Ei spun ca mercurul din pesti este periculos, dar sa ii oblige pe toti copiii nostri sa fie injectati cu mercurul din timerosal nu reprezinta niciun risc. Vi se pare logic?”

“Nu sunt anti vaccinuri. Sunt anti-timerosal, anti-mercur. Au scos putin din mercurul din timerosal, dar NU L-AU ELIMINAT IN TOTALITATE!”

“Vizitati traceamounts.com, urmariti documentarul si judecati singuri. Daca va pasa, intr-adevar, de copiii vostri. E socant!”

“Sunt PRO-VACCIN, ANTI-NEUROTOXINE. Sa fie clar!”

NEW YORK, NY - MAY 20:  Jim Carrey  visits

jim carrey vaccinescarrey

Surse:

The Internet’s Best Reactions To Jim Carrey’s Twitter Rant About Mandatory Vaccinations

http://www.nbcnews.com/news/us-news/jim-carrey-california-vaccination-law-gov-brown-corporate-fascist-n384931

Jim Carrey Calling Forced Vaccination “Fascist” Makes My Day.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: