Ce dorim si ce primim

Va asigur ca putem fi fericiti oricum.

Un amic n-are job de 4 ani, are 3 copii si e fericit. E un arhitect valoros, cu multe idei progresiste. Tatal Dharmei n-are job de 1 an jumate. Si el e un software tester valoros.

O prietena are mult talent la crafturi handmade. Nu are job de multi ani. Acum, e insarcinata cu al doilea copil. Munceste doar sotul. Cand n-au fost bani de jucarii, baietelul lor a invatat sa se joace cu pietrele, cu iarba, cu alti copii… E foarte inventiv si inteligent, poate tocmai din acest motiv.

baby

Copiilor nostri nu le-a lipsit nimic. In primul rand, nu le-a lipsit ce este cel mai important: iubirea. Pe langa asta, noi folosim numai produse naturale si sanatoase. Nu-i deloc scump, cum s-ar crede, dimpotriva.

In plus, se intampla ca atunci cand avem nevoie de ceva si nu sunt bani, sa primim, pur si simplu. Deseori, fara ca macar sa deschidem gura. Sunt atatea lucruri de care nu mai avem nevoie si e atat de simplu sa ni le daruim/imprumutam unii altora, celor carora le sunt de folos. Sunt convinsa ca stiti si voi ca se poate!

Sa mai spun ca sunt atatea lucruri minunate si gratis pe lumea asta? 🙂

Nu vreti sa incercati, sa vedeti ce se intampla? Concentrati-va pe bucurie, pe incredere, fara stres, fara griji, folositi-va energia pentru ce va place sa faceti, servindu-le altora, aducand un pic de lumina in viata voastra si a lor, daca puteti, apoi vedeti daca “miracolele” sunt pe bune sau nu.

Numai nu uitati ca primim mereu ce avem realmente nevoie, iar asta nu prea e sinonim, in mintea noastra, cu ceea ce ne dorim… Asta e singura si cea mai importanta diferenta.

Copyright Logo Livia Bonarov

Preluare continut de pe acest site.
Se pot prelua doua paragrafe din continutul unui articol, cu indicarea link-ului sursei unde poate fi citita continuarea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: