Cauzele profunde ale acestui tip de cancer: ultra acumulare de proteine in sange (omul sa reflecteze asupra valorii sale umane, sa-si analizeze lipsa de stima de sine si pozitia sa vs autoritate/autoritati, se recomanda introspectia in privinta relatiei sale cu tatal).

Afectiune renala implicata: energia rinichilor (aflata in legatura cu nesiguranta si increderea in sine) hraneste oasele si maduva. Oasele sunt structura de baza a fiintei, maduva simbolizeaza miezul fiintei, de unde se nasc celulele sistemului imunitar, care protejeaza intregul organism. Afectiunile renale si osoase/de maduva simbolizeaza, la nivel profund, un dezechilibru in corpul emotional, in care s-au acumulat multe reprimari (care pot genera cancer), cat si o forma de protest impotriva unei forme de autoritate (de la cea paterna, in primul rand, la cea sociala, pana la cea divina).

Omul care sufera de aceste afectiuni fizice traieste, foarte adanc in sine, un sentiment de devalorizare; e posibil sa-si fi autoimpus un sistem auster/dur cu sine/suprasolicitant de trai, prin care sa-si construiasca o imagine exterioara pozitiva (si superficiala), de care sa se agate si in spatele careia sa se simta respectat; este posibil sa para dur si rece (desi in interior nu este), din dorinta de a detine controlul asupra propriilor emotii; probabil nu-si prea da voie sa greseasca; simte nevoia ca cineva sa fie langa el, sa-l acompanieze, sa-i fie alaturi; se teme sa-si accepte si sa-si dea frau liber emotiilor; traieste un conflict puternic cu sine insusi, in care tinde sa se subestimeze/devalorizeze; e posibil sa se simta constrans de anumite conjuncturi/situatii de viata, in care simte ca se sacrifica; e foarte posibil sa nu se fi simtit sustinut de tata; compenseaza prin autocontrol excesiv lipsa de incredere in sine, izvorata din relatia cu tatal; are nevoie sa devina mai flexibil si tolerant cu sine insusi si sa-si manifeste emotiile.

Tratament clinic non-invaziv: Institutul Hippocrates sau Institutul Gerson.

Remedii alternative:

Ramane la latitudinea fiecaruia, desigur, ce metode de tratament alege sau cum le combina. Nu sfatuiesc pe nimeni sa aleaga exclusiv remedii naturiste,  sa nu mearga, sa nu consulte medicii si sa le asculte parerea, etc.

Pot fi de folos:
– incetarea imediata a oricarui consum de proteine animale, renuntarea la carne si la lactate si trecerea pe un regim crudivor vegetal (dieta raw-vegana);
– sa nu se consume zahar si pe cat posibil nimic dulce, fara lapte, fara paine alba, fara sucuri din comert sau fast-food.;
– o cura de detoxifiere a sangelui pe baza de suc din iarba de grau si suc din iarba de orz
apa filtrata acasa, nu apa de la robinet si in niciun caz apa imbuteliata in plastic, din comert.

Dieta poate ajuta, daca e combinata cu partea de lucru constient asupra cauzelor profunde ale afectiunii, insa totul depinde de puterea corpului fiecaruia si de puterea increderii fiecaruia.

Extractul pur de cranberry (merisor) ajuta atat pentru buna functionare a rinichilor, avand si efect anticancerigen.

Excesul de calciu din sange poate fi reglat cu un aport suplimentar de magneziu. Magneziul se absoarbe excelent in corp prin baile cu sare Epsom, care ajuta si la detoxifiere. Se adauga doua linguri de sare de baie Epsom in apa din cada, in care se sta 10-12 minute, recomandabil de 3 ori pe saptamana.

O metoda excelenta de stimulare a sistemului imunitar si de reechilibrare energetica este Meditatia “Sunetele vindecatoare” (Six Healing Sounds) din practica Tao.

Introspectia (asupra cauzelor profunde ale bolii), meditatiile vindecatoare/reechilibrarea energetica si detoxifierea sangelui pot fi de folos, in unele cazuri.

Surse: Jacques Martel – „Marele dictionar al bolilor si afectiunilor” (Cauzele subtile ale imbolnavirii)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: