“Tineti minte! Tot ceea ce facem, de la gand, privire, gest, vorba, fapta, se inregistreaza undeva, in finitul care ne inconjoara si cand plecam din viata ne intalnim cu noi, fiind direct raspunzatori pentru tot ceea ce am facut”. (Valeriu Popa)

Valeriu Popa imi aminteste mult de S.N.Lazarev, marele bioenergoterapet, clarvazator si mistic rus, care s-a vindecat de un cancer declarat incurabil de medici si care diagnosticheaza bolile fizice prin corelatii karmice. Cand Valeriu Popa avea 20 de ani, medicii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire in urma diagnosticului de cancer pulmonar avansat. Mama sa l-a salvat. A incalzit foarte tare o piatra pe care a pus-o intr-un vas in care a turnat alcool de 80o C. Vasul l-a pus in patul in care zacea fiul sau, acoperit de o plapuma. Bolnavul a inceput sa transpire abundent, sa tuseasca si sa scuipe sange. Pe tot parcursul noptii a eliminat toxine. Dimineata se simtea deja mai bine si a inceput sa se insanatoseasca treptat. Mai tarziu, Valeriu Popa a inceput sa studieze diverse discipline spirituale si sa practice meditatia transcendentala.

S-a remarcat prin capacitatea sa extraordinara, “paranormala” de a diagnostica bolnavii cu o precizie mai mare decat tomograful. Valeriu Popa a fost considerat un clarvazator inzestrat cu puterea de a localiza cu mare precizie o afectiune nu numai fizic, ci si de a o diagnostica din punct de vedere karmic. Diagnosticul karmic explica aparitia bolii prin prisma traumelor rezultate in urma relatiilor karmice si a suferintelor care ne-au marcat in vietile anterioare. Valeriu Popa a reusit vindecari miraculoase, un exemplu fiind vindecarea ing.Popa Anca de cancer pulmonar, cand medicii nu-i mai dadeau acestuia decat 4 luni de viata. “Nu eu te vindec, tu te autovindeci, tu esti propriul tau vindecator, eu doar te sfatuiesc.” (Valeriu Popa)

Sanda Stefan, care l-a cunoscut personal, spune ca Valeriu Popa si-a dedicat in intregime viata vindecarii oamenilor deznadajduiti, in mod dezinteresat, redand semenilor sai credinta si bucuria de a trai. Cei care l-au cunoscut au invatat de la dansul ca incalcarea legilor naturale care ne guverneaza existenta determina deteriorarea sanatatii. Cu toate astea, Valeriu Popa asigura oamenii ca “Totul este posibil.” Pentru a se vindeca, omul trebuie sa inceteze sa incalce legea naturala care a cauzat boala si sa inceapa sa coopereze cu ea. Medicii au ramas sceptici la metodele de diagnosticare si de vindecare ale prof.Valeriu Popa, care reusea miracole in afara granitelor rationalului: “Vindecarea se face fizic, mental si spiritual, toate trebuie corelate.”

 

Reclame

Comments on: "Valeriu Popa, diagnosticianul care “batea” tomograful" (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: