Spatiul sacru al inimii

Osho: „Iubirea nu ar trebui sa implice asteptari; altfel, bucuria moare. Atunci cand ai asteptari, frustrarile vin. Nimeni nu iti poate indeplini asteptarile si nu e nimeni care are nevoie ca tu sa ii indeplinesti asteptarile. Acestea provin din manie, dintr-o minte nevrotica. Daca cineva chiar iti indeplineste asteptarile, atunci dragostea adevarata dispare. Iar celalalt devine o necesitate, o nevoie, o posesiune – o posesiune valoroasa, dar in acelasi timp o posesiune ca toate celelalte.”

Ramtha: „N-ati stiut niciodata cat sunteti de frumosi, pentru ca niciodata nu v-ati privit cu adevarat. Nu v-ati uitat niciodata la cine sunteti si ce sunteti. Vreti sa vedeti cum arata Dumnezeu? Mergeti si uitati-va in oglinda. Il veti privi direct in fata.”

Drunvalo Melchizedek – Spatiul sacru al inimii

„Ati avut acest loc in interiorul inimii voastre si el inca se gaseste acolo, acum. Acest spatiu a existat chiar dinaintea creatiei si va exista si dupa ce ultima stea isi va trimite lumina stralucitoare in univers. In timpul noptii, atunci cand patrundeti in vis va parasiti mintea si intrati in Spatiul Sacru din interiorul inimii. Va aduceti aminte sau va reamintiti doar visul?

In interiorul inimii voastre se afla un loc, un loc sacru in care lumea poate fi refacuta, la propriu, prin co-creare constienta. Daca va doriti cu adevarat pacea spiritului si daca vreti sa va reintoarceti ACASA, va invit sa vizitati frumusetea propriei voastre inimi.

Odata ce ati intrat in <Lumina Marelui Intuneric> viata voastra se va schimba – intr-un final, va veti aminti cine sunteti cu adevarat. Cu timpul, viata voastra va deveni o viata de serviciu pus in slujba omenirii.

Spatiul sacru al inimii – numit uneori si camera constiintei, in care toate lucrurile sunt posibile, aici si acum.

Cand mintea coopereaza, inima raspunde. Inima are un creier propriu cu neuroni reali, in jur de 40.000 de celule. Inima umana genereaza un camp energetic cu mult mai mare si mai puternic decat al oricarui organ din corp – inclusiv al creierului din craniu. Acest camp elecromagnetic are un diametru de 2m avand axa centrala in inima. Forma sa seamana cu cea a unei gogosi dintr-un TOR (corp geometric care rezulta din rotirea unui cerc in jurul unei axe situate pe planul cercului, dar care nu trece prin centru).

Aici, in Spatiul Sacru al inimii, se naste un camp toroidal mai mic, ambele fiind centrate pe aceeasi axa, exact ca cele 5 corpuri platonice din cubul lui Metatron. Chirurgii cardiologi au descoperit ca in inima exista un loc foarte mic, ce nu trebuie atins niciodata – altfel persoana ar muri imediat. Sunt convins ca acest camp toroidal trece exact prin punctul respectiv si ca este generat din Spatiul Sacru al inimii.

Trebuie sa va urmati inima si sa fiti sinceri cu voi insiva. Sunt convins ca pentru fiecare dintre noi exista o cale pentru a ne gasi Spatiul Sacru al Inimii. In inima noastra exista o alta realitate – la fel de importanta si poate mai insemnata decat aceasta lume structurata a mintii in care traim cu totii.

Patrunderea in Spatiul Sacru al inimii nu implica un proces de invatare – mai degraba este un proces de reamintire, deoarece noi am fost dintotdeauna in acest loc, inca de la inceputuri. Am ales sa ne indreptam atentia spre aceasta cale a constiintei polarizate – insa, odata ce lectia va fi invatata, sunt convins ca ne vom intoarce la starea primordiala a UNIMII.

Voi sunterti preaiubitul copil al lui Dumnezeu, care are un vis ca este o fiinta umana, pe o mica planeta, in mijlocul neantului. Ce se va intampla atunci cand va reamintiti cine sunteti cu adevarat? Numai voi puteti sti asta.

Acum stiti cum sa ajungeti ACASA. In interiorul Spatiului Sacru al inimii au luat nastere toate lumile, toate dimensiunile, toate universurile si intreaga creatie. Prin propria voastra inima toate celelalte inimi sunt interactionate cu intreaga viata de pretutindeni.

Merkaba este un camp de forma specifica, aflat in jurul corpului, ingloband o sfera pranica ce inconjoara corpul uman. In interiorul capului nostru, exista un sistem complex, ce seamana cu un calculator. Acesta a fost uitat de mult timp. Iisus il stia: el este reprezentat in icoane avand trei raze care ii ies din cap (de fapt sunt 8, dar sunt vizibile doar 3, privind din fata). In jurul acestora si in jurul capului exista o sfera de energie care a fost si ea reprezentata in icoane. Aceste 8 raze (4 perechi) sunt legate de glanda pineala, intr-un mod specific.

Conceptia incepe cu o sfera – ovulul care este fecundat de spermatozoid. Aceasta se divide in 2 celule, apoi in 4 (formand un tetraedru), apoi in 8 (formand un tetraedru stelat, care este cheia Merkabei) si apoi continua sa creasca pana ajunge la 512 celule (formand un torus care seamana cu un mar gol). Dezvoltandu-se mai departe, ajunge a fi inima. Intregul corp este inima! Apoi corpul iese din inima, devenind fetusul cu a carui imagine suntem familiari, inima ajungand in interiorul corpului. De aceea inima este mai importanta decat creierul!

Prima parte a corpului omenesc care incepe sa se dezvolte din inima este varful limbii. Deci acesta este direct legat de Spatiul Sacru al Inimii, in care are loc Creatia.  (Universitatea Stanford a facut multe cercetari, incercand sa gaseasca o legatura neurologica intre inima si minte, prin trup. Aceasta legatura exista, dar este in afara corpului).

Inima stie ca toata viata este Unul. Ea nu <gandeste> in polaritate. Ea creeaza imagini care sunt bune pentru intreaga Viata, pretutindeni. Creatia creierului este guvernata de legea polaritatii. El o face prin prisma limitata a ego-ului, putand afecta viata si pe alte planuri, in moduri nebanuite de cel ce initiaza acest proces.

Noi gandim ca traim pe o planeta care se roteste in jurul unui soare. Nu este adevarat! Nu exista planeta si nu exista soare, exista doar Constiinta Pura. Imaginile pe care le vedem, Soarele, Luna, etc., sunt de fapt un <vis> care a fost creat in inima, acum foarte mult timp. Viata este un intreg, este completa, perfecta, nu ii lipseste nimic si asa a fost dintotdeauna!”

Sursa: http://ddnori.blogspot.com/2010/04/spatiul-sacru-al-inimii.html si Editura for You

4 comentarii (+add yours?)

 1. Seo@asimag.ro
  Apr 05, 2012 @ 22:08:53

  De unde ai preluat toate aceste informatii?

  Apreciază

  Răspunde

 2. Mad io
  Mar 29, 2012 @ 00:23:48

  Dar se poate trai si cu o inima artificiala, probabil ca aceasta gaura neagra (nemanifestul, energia libera) care tine toti atomii impreuna cu moleculele si celulele intr-un anumit tipar care da nastere la o forma (oameni, plante…) nu se gaseste tocmai in acel loc din inima. Just my two cents.

  Apreciază

  Răspunde

  • Livia
   Mar 29, 2012 @ 02:12:32

   cateva argumente/explicatii:
   – o persoana ajunge sa fie bolnava din cauze profunde, spirituale, vibrationale (adica e foarte grav sa ajunga sa traiasca printr-o inima artificiala, asta spune tot despre individul respectiv)
   eckhart tolle: „Când sunteţi bolnavi, nivelul de energie este scăzut, astfel că inteligenţa organismului poate prelua controlul pentru a folosi restul energiei în vindecare, astfel că minţii (şi implicit gândurilor şi emoţiilor) nu le rămân prea multe resurse. Ego-ul consumă cantităţi considerabile de energie. Nu mai e nevoie să spun că acei oameni care experimentează o consolidare a ego-ului, în caz de boală, au nevoie de mult mai mult timp pentru vindecare. Unii nu mai apucă să se vindece, şi astfel, boala se cronicizează şi devine o componentă permanentă a falsului lor sentiment de sine.”
   – „defectul” vibrational poate fi inteles si vindecat sau se recurge la medicina clasica si taiem pe ici, pe colo, ciopartim, extirpam, punem in loc ceva artificial. de pilda, un om nu si-a vindecat ranile sufletesti prin iertare si ajunge plin de „amar” incat sa trebuiasca sa-si scoata fierea. mai vibreaza sau nu organul lipsa? mai exista sau nu acel organ ca informatie in corpul energetic? un om care are un picior de lemn, energetic si vibrational e tot schiop?
   – fizic se poate trai cu organe artificiale. insa cum ramane cu corpul energetic?
   – un om cu o inima artificiala nu mai are sentimente sau emotii? isi va scoate din limbaj termeni precum: „inima franta”, „mi se rupe inima”, etc.? cu ce mai „simte” omul acela? cu receptorii din creier? in cazul lui nu se mai pune problema conexiunii creier-inima? in cazul lui se mai poate pune problema sa… iubeasca, altcumva decat artificial? de ce a fost mereu asociata iubirea cu inima?
   – nemanifestul, energia libera nu se afla strict fizic in acel „loc” din inima. daca vorbim de „loc”, atunci e ca si cum te-as intreba unde te duci, in ce „loc” anume, cand dormi si visezi. se duce corpul tau undeva, intr-un loc anume? nu, fiindca dimineata il gasesti unde l-ai lasat, adica in pat…
   eckhart tolle: „Dvs. faceti o calatorie în Nemanifest în fiecare seara, când intrati în faza somnului profund, fara vise. Deveniti una cu Sursa. De aici va luati energia vitala ce va sustine pentru o vreme atunci când va întoarceti în lumea manifesta, lumea formelor separate. Aceasta energie este mult mai vitala decât mâncarea: „Omul nu traieste numai cu pâine”. Dar în timpul somnului fara vise nu patrundeti în el în mod constient. Desi functiile corporale înca se pastreaza, „dumneavoastra” nu mai existati în aceasta stare. Va puteti imagina cum ar fi sa intrati în somnul fara vise pastrându-va o constiinta deplina? Este imposibil de imaginat, pentru ca aceasta stare nu are continut. Nemanifestul nu va elibereaza pâna când nu patrundeti aici în mod constient. Acesta este motivul pentru care Isus nu a spus: „Adevarul va va elibera”, ci: „Veti cunoaste adevarul si adevarul va va elibera”. Acesta nu este un adevar conceptual. Este adevarul vietii eterne, de dincolo de forma, pe care ori îl cunoastem direct, ori nu-l cunoastem deloc. Dar nu încercati sa ramâneti constient în timpul somnului fara vise. Este foarte putin probabil sa reusiti. Cel mult, ati putea sa ramâneti constient în timpul visului, dar nu mai mult de atât. Acest lucru se numeste visare lucida, care poate fi o stare interesanta si fascinanta, dar nu eliberatoare. Asa ca folositi-va corpul interior ca poarta prin care sa intrati în Nemanifest si pastrati deschisa aceasta poarta ca sa ramâneti conectat la Sursa tot timpul.”
   – eckhart tolle descrie diferitele „porti” de iesire din iluzie, material, forma, timp, spatiu, manifest. insa nu e cazul sa ne oprim numai la nemanifest, vis si astral.
   – articolul se rezuma la ceva destul de simplu de inteles si de aplicat de oricine. „cataratul” invers in arborele sephirotic e alta poveste, mult mai complexa :)

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 465 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: