Raw-vegan menu

Meniul zilei:

Bors de sfecla rosie cu verdeata, e o bunatate fresh, plus ca asigura probioticele harnicute din putina 🙂 (ca si varza acra de la sarmale).

Chiftelute fara foc delicioase – chiar ca sunt delicioase, atat de bune ca se topesc in gura:

Fireste, nu putea lipsi desertul. Sa vedem ce am papat:

Gem raw de prune – cel mai bun gem ever!!! Dulce-acrisor, bun si la micul dejun, energizant. E un pic mai subtire decat fratiorii de pe rafturile magazinelor sau suratele facute dupa reteta bunicii, dar e absolut natural, are intacte toate bunataturile fructelor crude si nu contine „tona” de zahar traditionala (unde mai pui ca se face cat ai clipi, dupa operatiunea de scoatere a samburilor doamnelor prune):

Iar vedeta meniului a fost delicata crema de „zahar” ars, o geniala inventie raw-vegana, pentru nostalgicii deserturilor traditionale. Va vine sa credeti ca e facuta pe baza de gelifiant din alge agar-agar? Cat despre „zaharul” topit care iti lasa gura apa, nu e altceva decat sirop de agave, un indulcitor natural care apropie foarte mult gustul si aspectul cremei de cea dupa care ne lingeam pe bot in copilarie. Cui ii mai trebuie, daca avem alge la indemana? 🙂

Deci… miaaam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: