Puterea vindecatoare a bolii

Am citit aceasta carte la recomandarea unei persoane de suflet si v-o recomand si eu voua. Titlul complet al cartii este „Puterea vindecatoare a bolii” –  (Boala ca drum) Importanta si semnificatia simptomelor bolii. Autorii sunt Thorwald Dethlefsen si Ruediger Dahlke. Editura: „Adevar Divin” Brasov.

Ideea cartii este pe cat de simpla, pe atat de utila si concreta. Bolile nu sunt o „pedeapsa”, nu reprezinta ceva rau in sine. Menirea lor este sa ne dea un semnal de alarma. Interpretat corect, acest semnal ne ajuta sa ne imbunatatim viata si sa evoluam pe drumul nostru. Daca intelegem cauza, nu vom mai trata doar efectele (prin medicamente, etc.). In momentul in care intelegem cauza profunda a unei boli/afectiuni/suferinte fizice, si incepem sa prelucram constient aceasta cauza, schimbandu-ne modul de a gandi, durerile dispar.

Inlaturand cauza e cel mai eficient mod de a trata efectul, altfel ramanem blocati intr-un mod nonevolutiv de a fi. De aceea trebuie sa fim recunoscatori pentru bolile noastre, care ne corecteaza directia de mers prin viata. Aceasta carte este un veritabil abecedar al bolilor si al simptomelor lor, in care oricine se poate regasi daca este sincer cu sine.

Despre autori:

Thorwald Dethlefsen: Nascut pe 11 December 1946 in Herrsching, Germania. Astrolog, ocultist, psiholog, practica terapia reincarnarii. Ganditor profund, maestru in retorica, in teoriile sale considera foarte importanta legatura dintre experientele vietilor anterioare si horoscopul actual. In anul 1993 a infiintat un centru de terapie rituala in Munchen.

Thorwald Dethlefsen este psiholog, psihoterapeut şi unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai psihologiei ezoterice.
Thorwald Dethlefsen este psiholog, psihoterapeut si unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai psihologiei ezoterice. Intre 1973 şi 1993 el a condus «Institutul particular de psihologie paranormala» din München; incepand din 1993 conduce «Kawwana, Biserica Noului Eon». Cartile sale sunt traduse în cele mai importante limbi si au fost editate in editii de mare tiraj pretutindeni în lume.

Ruediger Dahlke. Nascut pe 21 iulie 1951 la Berlin. A studiat medicina la München. Apoi s-a perfectionat ca medic naturist, aprofundand diverse directii de terapie sufleteasca. Impreună cu sotia sa, Margit Dahlke, a intemeiat Centrul de terapie din Schornach, Johanniskirchen, Niederbayern.

Anunțuri

Comments on: "Puterea vindecatoare a bolii" (2)

  1. […] citisem cartea „Puterea vindecatoare a bolii”, deja sapasem adanc in amintirile mele, in psihicul meu, pentru a scoate scheletii din dulap, […]

    Apreciază

  2. […] citisem cartea „Puterea vindecatoare a bolii”, deja sapasem adanc in amintirile mele, in psihicul meu, pentru a scoate scheletii din dulap, […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: